Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Opravy, montáž: -športové výfuky -sériové výfuky -výmena katalyzátorov, zvodov aj kompletnej výfukovej sústavy -montáže koncoviek, pružných spojok a urýchľovačov plynov -drobné opravy na počkanie. Výroba: -športový ladený výfuk -sériový výfuk na všetky značky vozidiel -atypický výfuk -špeciálna -pružných spojok -urýchľovačov ...

Autoškola - školenie vodičov A, B

Autoklampiarske práce Autolakýrnické práce Motoservis Autoservis Pneuservis Odťahová služba

Stanica technickej kontroly. Vykonávame technické prehliadky osobných automobilov, nákladných automobilov do 3 500 kg, motocyklov, prívesov kategórie O1 a O2, traktorov a ich prívesov. Meranie emisií. Predaj ekologických plakiet.

Autobazár. Komisný predaj: -ojazdených automobilov -možnosť odkúpenia automobilu -predaj na protiúčet -lízing. Výkup: -vozidiel za hotové.

Prenájom - závodné automobily Vyhliadkové lety MOTORISTICKÝ šport organizovania - školy šmyku - akcie PRE skupiny aj jednotlivcov Okruhová závodná škola Zaistenie (pre kultúrne, spoločenské a firemné akcie) - hostesky - modelky - fotomodelky - promotérky.

Autovrakovisko: -výkup a odvoz autovrakov, autovrakov -likvidácia staré a búrané vozidlá, automobily -výkup železný šrot a farebné kovy -predaj náhradné diely, dielov, ND z použitých automobilov -predaj nové diely na automobily.

Nová predajňa v Děčíne - areál Armex. -------------------------------------------------- -- Predávame autoboxy, strešné a zadné nosiče, nosiče bicyklov, lyží a snehové reťaze značiek THULE, HAPRO, PEWAG, ATERA, CYKELL, YAKIMA a HAKR. E-shop a kamenná predajňa. Akreditovaný servis a požičovňa strešných boxov.

Čerpacia stanica, benzínová stanica. Predaj: - pohonné hmoty, palivá - diaľničné známky. Ponuka občerstvenia vo vlastnej reštaurácii.

Maloobchod, predaj: -náhradné diely a príslušenstvo na európske aj japonské vozidlá -palivové, vzduchové a olejové filtre -brzdové doštičky, kotúče a bubny -zapaľovacie sviečky -čelné sklá -autobatérie -vyfuky, spojky a tlmiče -svetlomety a blikače -karosárske diely -autorádiá a antény -ozdobné autodoplnky.

Predaj, montáž: -autoalarmy -mechanické zabezpečenie -pieskovanie skiel -autorádia, doplnky -ťažné zariadenia -mobilné telefóny -autoelektrika -autoskloservis -autoklimatizácia, autoservis -autodiagnostika -zabezpečenie vozidiel -predaj doplnkov a náhradných dielov -predaj a inštalácia autohifi.

Výhradný dovoz, zastúpenie YED Racing pre SR. Prevádzka pneuservisu a autoservisu. Veľkoobchod, maloobchod: -športové výfuky, koncovky, výfuky, filtre, volatne a redukcia Výroba živicovej samolepky. Všetko pre tuning auta.

Autobazár: -ojazdených vozidiel Dovoz, import: -vozidlá z EÚ Predaj: -náhradné diely -autodoplnky -pneumatiky. Služby: -zaistenie financovania pri kúpe vozidiel.

Autobazár. Služby: -sprostredkovanie dovozu ojazdených vozidiel zo zahraničia -vybavenie všetkých formalít spojených s individuálnym dovozom -sprostredkovanie predaja Vášho ojazdeného vozidla -výkup za hotové.

Montáže, revízie a servis plynových zariadení motorových vozidiel.

Naša firma sa orientuje na veľkoobchodný aj maloobchodný predaj náhradných dielov na osobné automobily značky ŠKODA. V našej ponuke nájdete náhradné diely na vozidlá: -Škoda 100, 110, 120, Favorit, Felicia, Octavia a Fabia. Zastupuje významných slovenských aj zahraničných výrobcov náhradných dielov pre osobné vozidlá Škoda. Od firmy ...

Generálny importér automobilov a motocyklov BMW pre Českú republiku. Importérske centrum, showroom, značkový servis.

Prevádzka čerpacej stanice, benzínovej stanice. Predaj: - pohonné hmoty, palivá - autopríslušenstvo - autodoplnky.

Čerpacia, benzínová stanica K-OIL. Maloobchodný predaj: - pohonné hmoty - autokozmetika - motorové oleje -autopríslušenstvo - doplnková denná tlač, časopisy a tabakové výrobky. Autoumývačka, umývačka pre osobné aj nákladné automobily.

Oprava, servis: - osobné automobily - prestavby vozidiel - náhradné diely. Zámočníctvo, nástrojárstvo.