Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Práve u nás natankujete kvalitné pohonné hmoty za transparentné ceny. Naše čerpacie stanice pohonných hmôt Vám ponúka kvalitné a cenovo veľmi výhodná paliva ako pre benzínové tak i naftové automobily. Využiť našich služieb môžete aj v prípade, že využívate ako pohon LPG. V ponuke máme Natural 95, Diesel a LPG. Sme v Liberci prvý ...

Autosalón, predaj, servis, oprava, lízing: - osobné, terenné automobily Suzuki. Suzuki - autorizovaný díler, predaj, servis: - automobily Suzuki - náhradné diely, autodoplnky, príslušenstvo. Montáž: - zabezpečenie všetkých typov vozidiel - pneuservis, diagnostika - plnenie, čistenie klimatizácií.

Spoločnosť Autoservis Uhlík sa postará o servis vozidiel všetkých značiek. Medzi naše činnosti sa radí oprava motorov, bŕzd, prevodoviek, výmena olejov, prezúvanie kolies, karosárska práca, kontrola pred STK a ručné umývanie.

Autolakovňa. Autokarosáreň. Autoservis. Pneuservis. Predaj: - pneumatiky všetkých značiek letné aj zimné.

Predaj - náhradné diely na osobné automobily. Servis: - nastavenie geometrie náprav, svetlometov - testy tlmičov - diagnostika automobilov. Zaistenie - STK - meranie emisií.

Naša spoločnosť MARTIN KNESL sa zaoberá predajom a montážami autoskiel. Našu firmu môžete navštíviť na Prahe 6 v Dejviciach. Výmeny a opravy čelných autoskiel bez finančnej účasti zákazníka, likvidácia z povinného ručenia. Mobilné zasklievanie u zákazníka - nonstop služba na telefón. Predaj a montáž protislnečných a bezpečnostných ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - upínacie prvky, skrutky - kalibračné meradlá - lakovanie - stroje.

Agrodílny, výroba a opravy, servis poľnohospodárskych pracovných strojov, poľnohospodárske pracovné stroje. Autoopravovňa, servis: -automobily, motorové vozidlá -zemědělské stroja. autodoprava: -nákladní doprava. Remeslo, služby: -zámečnictví, zámočnícka výroba, kovovýroba na zákazku -polní práce -elektroinstalační práce.

Veľkoobchod, maloobchod, eshop, internetový predaj: - autodiely na úžitkové a nákladné vozidlá - náhradné diely na autobusy, prívesy a návesy.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - autodiely, náhradné diely, súčiastky, autopríslušenstva, doplnky pre šport tuning - filtre - výfukové systémy, katalizator - brzdové systémy, doštičky, čeľuste, - homokinetické kĺby.

Firma API CZ s.r.o. so sídlom v okrese Tábor sa už od roku 2003 zaoberá úpravami vozidiel pre telesne postihnutých. Predtým v tejto oblasti pôsobila pod názvom Miroslav Bartoš - API (od roku 1996). Sme poprednými úpravcami vozidiel v Českej republike a naše výrobky a služby sa snažíme stále zlepšovať a zdokonaľovať. Svoje produkty predávame aj ...

Predaj nových, ojazdených, referenčných a predvádzacích vozidiel. Autopožičovňa Ostrava - to je nielen požičovňa áut, ale aj dodávok a vozíkov. Ponúkame operatívny lízing pre firmy aj súkromné osoby. Zariadime zmluvnú prepravu osôb, dopravu na letisko a ďalšiu osobnú prepravu. Správa vozového parku firiem a fleet manažment. Ponúkame vždy ...