Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Predaj - snehové reťaze. Predaj - oceľové reťaze a laná, upínacie a viazacie prostriedky, textilné laná, gumolana, príslušenstvo

Služby: - úpravou riadiacich jednotiek motora ECU - chiptuning - zameranie na vozidlá Škoda, Audi, Seat, Volkswagen

Autoškola - výučba a výcvik pre vodičský preukaz skupiny B (osobný automobil do 3, 5 tony). Kondičné jazdy a zaistenie preskúšania z odbornej spôsobilosti za účelom vrátenia vodičského preukazu. -najlacnejšia autoškola v Brne pre vodičský preukaz skupiny B.

Výstavba. - inžinierske siete. Práca: - prípravné stavebné práce - demolácia - terénne úpravy. - zemné a výkopové práce - pokladanie zámkovej dlažby. Žeriavnícke práce. Autodoprava. Autoservis, autoopravovňa.

Služby: - autoservis, autoopravovňa - prestavby vozidiel na LPG

Činnosť: - autoservis, autoopravovňa

Oficiálny dovozca a distribútor olejov a mazív Shell do ČR a SK. Dovoz a distribúcia autokozmetiky a autochémie MA-FRA®, WD-40®, Coyote, WUNDER-BAUM®, STP®, Armor All®, a i. Predaj a servis čistiacej a upratovacej techniky Lavor PRO, Kevac, umývacích liniek a samoobslužných boxov Autoequip Lavaggi a Mix. Spoločnosť Walmsley enterprises ...

Služby: - autoservis, autoopravovňa - pneuservis - montáž ťažných zariadení - výmena autoskiel - predaj autodielov

Predaj, požičovňa, servis - prívesy, prívesné vozíky.

Ponúkame na prenájom vozidlo Škoda Octavia II čiernej farby na krátkodobý aj dlhodobý prenájom.

Predaj, servis: -nové aj ojazdené pneu a disky -odborné vyváženie a montáž -objednávka pneu aj on-line - nastavenie a geometria Vášho vozidla na linke Faip. Predávame a uskladňujeme pneumatiky

Služby: -autoškola -autobusová doprava -cestovná agentúra

Autolakovňa. Práca: -autolakýrnické

Služby: - autobazár - predaj použitých a nových náhradných dielov na vozidlá Škoda

Služby, predaj: - pneuservis - pneumatiky

Tomico centrum štvorkoliek Predaj, servis: - štvorkolky - skútre - bazár - boxy, plachty - helmy - chrániče tela - oblečenie a batožinu - kompletné príslušenstvo.

Činnosť: - autobazár - dovoz áut zo zahraničia - autoservis, autoopravovňa

Poskytovanie služieb v oblasti personalistiky - organizovanie odborných kurzov, poradenstva, ISO certifikácie, BOZP a PO.

Autorizovaný díler BARUM. Maloobchod, predaj, pneuservis: - pneumatiky osobné, nákladné, traktorové, špeciálne, priemyselné. Značky: - BARUM, CONTINENTAL, MICHELIN, UNIROYAL, SEMPERIT, GOODYEAR. Oprava, servis: - pneumatiky osobné, nákladné, TZ. - královohradecký kraj - pardubický kraj.

Leasing, úver na auto. Poisťovanie, financovanie vozidiel.

VALATRANS a.s. poskytuje komplexné dopravné a logistické služby. Doprava, preprava: -medzinárodné -vnútroštátna, tuzemská cestná doprava a zasielateľstvo -kamiónová, nákladná. Doplnkové služby: -skladovanie -autobazár-osobné, nákladné, terénne aj úžitkové vozidlá -pneuservis-všetky druhy nových osobných, nákladných a ...

Predaj: - skútre, štvorkolky a motocykle Činnosť: - pneuservis - rýchloservis