Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Predajňa motocyklového a motorkárskeho tovaru a súčiastok k motorkám.

Služby: -autoservis. -pneuservis. -výmeny autoskiel. -autoelektrikárske práce. -čistenie interiéru vozidla. -montáž, opravy autozámkov. Služby: -núdzové otváranie bytov.

Služby: -autoservis, pneuservis. -mechanické, karosárske a lakovnícke práce -opravy elektroinštalácie -montáž zabezpečovacieho zariadenia -diagnostika vstrekovacích systémov -servis a plnenie klimatizácií -STK a emisie.

Služby: -autoservis. -výmeny autoskiel. -autoelektrikárske práce. -pneuservis. Maloobchod: -pneumatiky.

Výroba, predaj, prenájom, požičovňa: -závodné automobily Maloobchod, predaj, e-shop: -náhradné diely, autodiely

Výroba: -nástavby nákladných vozidiel -prívesy -sklápače

Služby: -autoservis. -výmeny autoskiel. -autoelektrikárske práce. -pneuservis. Maloobchod: -pneumatiky.

Montáž, servis, revízia, diagnostika: -LPG

Výroba, montáž: -oceľových nádrží. -nerezových nádrží. -kovových konštrukcií. -renovácia hliníkových návesov.

Maloobchod, predaj: -náhradné diely pre automobily a motocykle -autopríslušenstvo -autokozmetika -dovoz motocyklov na zákazku

Autopožičovňa na krátky aj dlhý prenájom. Operatívny lízing. Správa vozového parku a požičovňa príslušenstva (sedačky, ski box, reťaze na bicykle, priečky a držiaky).

Klampiarstvo a oprava karosérií Opravy cestných vozidiel. Vykonávame všetky karosárske mechanické a lakovnícke práce. Ponúkame prípravu vášho vozidla na STK vrátane jeho prevedenia, výmeny, výfukov, tlmičov a všetko čo potrebuje vaše vozidlo. Renovujeme autolaky. Tiež vykonávame karosárske práce na veteránoch.

Autoservis: - opravy osobných automobilov - STK, Emisie - likvidácia autovrakov - oprava karosérií, podvozkov, motorov, prevodoviek, bŕzd - výmena autoskiel.

Autodiely. -predaj nových a použitých náhradných dielov pre vozidlá Ford. -servis všetkých vozidiel, vybavenie poistných udalostí, poistenie vozidiel, dovoz vozidiel z EÚ. Nové originálne náhradné diely ford . Mechanické a práce Autodiagnostika a autoelektrika Príprava a vybavenie STK Geometria Pneuservis Plnenie + servis ...

Oprava: -automobily všetkých značiek.

Autoservis, pneuservis -opravy automobilov -požičovňa strešných boxov -mechanické práce -karosárske práce -lakýrnické práce -elektrikárske práce -diagnostika -geometria kolies -tester tlmičov -výmena skiel -príprava a prevedenie stk -správa vozového parku -odťah vozidiel -ručné umývanie a čistenie.

Autoservis. Opravy, servis, údržba vozidiel. Vykonávame meranie emisií s prípravou na STK vrátane prevedenia. -pneuservis, doplnková chémia -diagnostika áut -STK -zadarmo odvoz, dovoz -opravujeme aj staršie vozidlá -parkovanie bez problému -servis osobných a nákladných vozidiel.

Autoelektrika. Opravy cestných vozidiel. Kompletný servis, predaj a montáž náhradných dielov nezávislých kúrení a klimatizácií.

Autorizovaná autolakovňa: - lakovanie vozidiel, motocyklov - lakovanie plastov - leštenie a renovácia lakov karosérie.