Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Autorizovaný predaj: -osobné vozidlá Volkswagen, úžitkové vozidlá Volkswagen. Autorizovaný servis: -Volkswagen, Audi, Seat Predaj: -náhradné diely, príslušenstvo -ojazdené vozidlá - autobazár. Umývanie vozidiel. NONSTOP odťahová služba - tel: 602522033.

Autorizovaný predaj a servis vozidlá, vozidiel, automobily, automobilov Škoda: -financovanie automobilov -predaj a lízing osobné aj úžitkové vozidlá Hyundai -predaj originálne náhradné diely a príslušenstvo -predaj ojazdené vozidlá-autobazár, tel:518389815, 725934733 -kompletný servis, opravy -karosáreň, karosárske práce -lakovňa, ...

Spoločnosť BD commodity s..r o., rozšírila svoje služby o predaj a prenájom motoriek. Pokiaľ patríte medzi nadšencov motoriek a zatiaľ nemáte v úmysle si zaobstarať stroj vlastný, môžete si pre začiatok vhodnú motorku prenajať u nás v Moravia Moto v Polešoviciach. V požičovni máme na výber niekoľko modelov motoriek: - Honda NC 700 vhodná na ...

Požičovňa obytňáků. Prenájom luxusných obytných vozidiel.

Autoumývačka. Služby: - exteriér vozidla: - ručné umývanie karosérie a Alu kolies - leštenie laku brúsením, dosiahnutie pôvodného lesku - oživenie všetkých plastových a gumových častí a pneumatík - voskovanie laku vysoko kvalitným voskom Carnabaua - odstránenie reklamných polepov - odstránenie hmyzu, asfaltu a náletovej ...

Poskytuje výcvik s miestnym učiteľom pre skupiny B, B+E. Možnosť výcviku v Znojme, Mikulove, Brne, na diaľnici. Vyzdvihnutie a ukončenie hodiny v miestne bydlisko žiaka. Jazdy vo všedné dni aj cez víkend.

Požičovňa automobilov - autopožičovňa: - osobné vozidlá - mikrobusy ŠKODA, OPEL, PEUGEOT, FORD, všetky typy. Krátkodobý a dlhodobý prenájom.

Internetový obchod s náhradnými dielmi. autodiely a motodiely, diely pre úžitkové vozidlá. predaj autobatérií, autodoplnkov, autokozmetiky, olejov a mazív, univerzálnych a originálnych dielov.

Predaj originálnych dielov pre vozidlá značiek Land Rover a Jaguar. Firma zaistí aj horšie dostupné diely. D9ly, ktoré nie sú skladom, zoženieme do 72 hodín.

Predajca svetelnej techniky a výbavy pre vozidlá záchrannej služby, hasičských zborov, polície, colnú správu. Svetelná výbava pre nákladné a úžitkové vozidlá. Zastúpenie zahraničných výrobcov na českom a slovenskom trhu.

Autocamp, camping, kemping, Cyklocamp, Cyklokemp, motocamp, motokemp, lacné ubytovanie, ubytovanie Národný park Podyjí - penzion, ubytovanie Nový Šaldorf -penzión, ubytovanie Havraníky -stanování -kempinkování -campingování -tábořiště -ochutnávka, degustácia vína N. Šaldorf -vinný pivnica N. Šaldorf -výroba a predaj vína -autodoprava ...

Mazda vrakovisko. Diagnostika Pneuservis servis klimatizácie Odťahová služba Ekologická likvidácia vozidiel predaj vozidiel výkup vozidiel čistenie interiérov Náhradné diely.

Spoločnosť Miloslav Holoubek má dlhoročné skúsenosti v oblasti nákladnej autodopravy. Zameriavame sa na medzinárodnú kamiónovú dopravu a špedíciu. Medzi naše cieľovej destinácie patrí krajiny EÚ, najmä Taliansko, Španielsko, Benelux a Škandinávia. Ďalej našim zákazníkom poskytujeme službu "JUST IN TIME" alebo kombinovanú prepravu vrátane ...

Výroba, montáž: - montujeme spínače a káble pre automobilový priemysel - spínače a termostaty do domácich spotrebičov. predaj: - autá, auto - nákladné prívesy.