Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Autopožičovňa - prenájom osobných a úžitkových vozidiel.

Predaj a servis akumulátorov. Zaistíme Vám: Bezplatný servis predajcu po dobu 24 mesiacov. Kontrola stavu batérie. Nabitie a servis batérií aj ich likvidáciu. Z ďalších služieb Vám ponúkame manipulačnú techniku.

Ekologická likvidácia vozidiel. Recyklácia autovrakov. Kovošrot - výkup zberných surovín - výkup železa a ostatných kovov.

Služby: - autobazár - dovoz vozidiel zo zahraničia - dodávková autodoprava

Tel.č.neoverené Výkup a predaj: -osobné a úžitkové vozidlá.

Služby: - predaj ojazdených automobilov - predaj použitých autodielov - autovrakovisko - výkup za hotové.

Predaj: - ojazdené a nové automobily LAND ROVER

Výroba: - automobilové nadstavby - strešné nosiče - nosiče bicyklov, nosiče lyží.

Výroba a opravy - poľnohospodárske stroje - korby, kontajnery. Kováčske a zváračské práce. Opravy - nákladné súpravy a návesy - nákladné vozidlá zn. TATRA.

Predaj: - nové, použité náhradné diely na automobily zn. Chevrolet, Pontiac Oprava, servis: - automobily zn. Chevrolet, Pontiac

Autoškola - výcvik a výučba riadenia vozidiel - kondičné jazdy - školenia vodičov.

Služby: - kontrola kvality vstupných materiálov a výrobkov pre automotive

Služby: - autoservis - pneuservis - predaj autodielov

Služby: - nákladná autodoprava - kontajnerová doprava - odťahová služba - zemné a vykopové práce

Služby: - autoumývačka - umývacia linka

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj zabezpečovacích prvkov pre automobily, predaj autoalarmov, centrálnych zamykaní, Diaľkových ovládaní, parkovacích senzorov. Priamy dovozca. Predaj IP kamier a príslušenstva.

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Autoservis. Sprostredkovanie S.T.K. a EMISIÍ Prehliadka vozidla pred sezónou (letné, zimné). Prvá prehliadka vozidla je ZADARMO. Príprava vozidla na predaj. (kontrola vozidla, autokozmetika, atď.) Poradenská činnosť pri kúpe ojazdeného vozidla. Vykonávame výmenu olejov podľa priania zákazníka. Vykonávame karosárske opravy (vytiahnutie, ...

Služby: -autoservis -pneuservis Predaj, maloobchod: -náhradné diely