Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Nákladná autodoprava: - medzinárodné, vnútroštátne - nadrozmerná preprava Služby: - odťahová služba - oprava, servis nákladných vozidiel.

Čistenie interiérov, umývanie, leštenie, voskovanie, ošetrovanie a príprava vozidiel na STK. Čistenie bytových čalúnení a kobercov. Brúsenie pílových reťazí. Zváranie CO2.

Predaj - motooblečenie, koža a textil, rukavice a doplnky, helmy, topánky a doplnky na motocykel - hokejová výstroj - brúsenie, servis výstroja, opravy rukavíc.

Služby: - autopožičovňa - osobné a úžitkové vozidlá - požičovňa prívesné vozíky

Predaj, výroba: - offroad doplnky - doplnky, príslušenstvo pre vozidlá zn. JEEP.

- opravy a servis vozidiel všetkých značiek - pneuservis - osemprvková geometria John Bean (pre vozidlá s rázvorom až 3, 6m) - diagnostika CLIP od spoločnosti Renault - klampiareň a lakovňa - odťahovka a pohotovostná služba - kompletné poistenie nových aj starších vozidiel - zmluvný partner Česká poisťovňa a.s., Uniqa a.s., Allianz ...

Výroba: -autochémia, autokozmetika -nemrznúce a brzdové kvapaliny -aditíva do olejov -chemické prípravky pre priemysel -tavné lepidlá.

Prenájom - limuzíny na svadby, promócie, firemné akcie

Autoservis DOSS spol. s r.o. sa zaoberá servisom a opravou dieslových úžitkových, nákladných automobilov, vrátane prívesovej techniky a autobusov. Špecializujeme sa na vozidlá značiek MAN, Mercedes a DAF. Služby autoservisu, oprava servis: - nákladné automobily - úžitkové vozidlá - autobusy - prívesová technika - autoklampiarske ...

Autoservis, emisie: -motorové vozidlá osobné, úžitkové, nákladné -všetky mechanické práce -meranie emisií benzín, nafta, LPG, CNG -emisie osobné, nákladné, traktory, autobusy -predaj a výmena olejov Total -výmena filtrov, prevádzkových kvapalín -predaj AD BLUE -diagnostika riadiacich jednotiek - osobná i nákladná -Alfa Romeo, Audi, BMW, ...

Zámočníctvo Zváračské práce Montáž sádrokartónu Demolácia a zemné práce Prípravné práce pre stavbu Reklamná a propagačná činnosť Údržba a oprava dvojstopových motorových vozidiel Mechanické úpravy na zákazku alebo na zmluvnom základe Prenájom movitých vecí v rozsahu voľných živností Sprostredkovanie obchodu a služieb v rozsahu voľných ...

Truck servis - autorizovaný servis RENAULT TRUCKS - opravy a servis nákladných vozidiel všetkých značiek, návesov a chladiarenských jednotiek - predaj originálnych aj neoriginálnych náhradných dielov, olejov a ďalšieho príslušenstva. Pneuservis - pneuservis pre nákladné aj osobné vozidlá.

Autorizovaný predajca: -motocykle, skútre CAGIVA, DAELIM, HYOSUNG, DERBI -osobné a úžitkové automobily DACIA-RENAULT Groupe.

Autoservis: - oprava osobné, úžitkové vozidlá.

E-shop: - automobilová chémia - mazadlá - čistiace a odmasťovacie produkty...atď

Servis a dovoz luxusných vozidiel. Služby: - predaj luxusných áut - dovoz nových a predvádzacích vozňov - servis áut - ručné umývanie.

Predaj nákladných automobilov, ťahačov a stavebných strojov .

Výroba, predaj, e-shop: - náhradné diely na veteránov

Predaj, oprava, servis: - motocykle pre enduro, motokros - štvorkolky.

Lisovanie termoplastov. Montáž dielu pre automobilový priemysel. Pokovanie dielov vo vákuu naparovaním. Potlačovanie – tampoprint. Výroba svetlometov a svietidiel pre automobily.

Služby: - autoservis - opravy úžitkových vozidiel

Služby: -autoškola -výcvik skupín AM, A1, A, B, B+A -školenie vodičov -profesné osvedčenie a kondičné jazdy.

Veľkoobchod, maloobchod: -autobusové sklá -opravy, montáž -kompletné zasklenie autobusu.