Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Predaj autobatérií, motorových olejov a technických kvapalín.

Pneuservis, autoservis: - brzdový systém - tlmiče - výfukový systém - klimatizácia - čistenie vozidiel - výmena batérií.

Predávame mobilné a stacionárne nádrže na naftu, benzín, adblue. Ponúkame tiež výdajné stojany na naftu s evidenciou a sortiment pre olejové hospodárstvo, výdajné zostavy, čerpadlá, prietokomery, filtre a iné príslušenstvo.

Zaoberáme sa predajom náhradných dielov na všetky značky automobilov. Vykonávame plnenie autoklimatizácií na počkanie. Autobatérie rozvážame po Bratislave 7-10 3x denne ZADARMO a ZADARMO je tiež inštalujeme.

Ponúkame Vám dohodnúť si povinné ručenie online a bezproblémovo zmeniť poisťovňu a to z pohodlia Vášho domova.

služby: - autolakovňa - karosáreň - výmena autoskiel - renovácia svetiel

Autoopravna - servis osobných a nákladných vozidiel - pneuservis - renovácia veteránov - odťahová služba.

Autodoprava. Doprava suroviny (vápenca) na výrobu slinku. Nákladné vnútroštátnej a medzinárodnej cestná doprava. Lomová doprava, preprava kameniva a sypkých hmôt. Pneuservis: - osobné a nákladné automobily - stavebné priemyselné a poľnohospodárske stroje.

činnosť - dovoz áut z EÚ - dovoz motocyklov z EU - čistenie interiérov vozidiel - predaj náhradných dielov na automobily a motocykle.

Maloobchod náhradné diely: - automobily ŠKODA - zahraničné automobily - motocykle.

YesPojištění.cz vám ponúka bezplatné porovnanie cien bežných poistenie ako je povinné ručenie, havarijné poistenie a cestovné poistenie. Okrem toho vám poskytuje aj porovnanie cien podnikateľských a priemyselných poistenie, ako je poistenie strojov, poistenie prepravné dopravy, finančnej spôsobilosti dopravcu a majetku. Ďalšou zaujímavou ...

Vykonávame profesionálne výmeny a opravy autoskiel všetkých značiek (z pripoistenia a povinného ručenia zadarmo). Otvorené non-stop. Vybavíme všetky formality s poisťovňou za Vás. Mobilné montáže autoskiel po celej SR. Ponúkame originálne autoskla na osobné, nákladné vozidlá i autobusy. Tónovanie autoskiel - autofólie.

Ekologická likvidácia vozidiel a autovrakov v SR zadarmo, za niektoré vopred dohodnuté vozy platba v hotovosti. Odovzdanie dokladu pre Úrad k trvalému odhlásenie vozidla + odťah autovrakov zdarma. Praha a Stredočeský Kraj, platí po celej SR.

Zabezpečujeme služby autoservisu v Prahe s úsporou času pre zákazníka. Voz odvezieme do jedného z partnerských servisov, ktorý vykoná potrebný zákrok. Do 24 hodín dopravíme vozidlo späť k zákazníkovi.

Sme špecialisti na vozidlá značky Porsche. Ponúkame služby nezávislého servisu Porsche. Prevádzkujeme aj bazár automobilov a náhradných dielov Porsche z druhej ruky. Využiť môžete tiež našu požičovňu.

Poskytujeme výcvik na získanie vodičského oprávnenia skupiny B. Naša autoškola v Prahe 4 zaisťuje rôzne typy individuálnych aj firemných kurzov vrátane mesačného rýchlokurzu alebo kondičné jazdy.

Služby, práce: - autodoprava - odťahová služby - asistenčné služby - diagnostika Bosch - autoklimatizácie: - detekcia úniku chladiva - čistenie - preplachy systému.

Autocentrum Exit 216: - pneuservis pre osobné aj nákladné automobily - diagnostika TPMS senzorov - umývačka pre osobné automobily a dodávky do výšky 2, 75m - samoobslužné ručné umývanie pre osobné, nákladné automobily i kamióny - predaj LPG - ručné umývanie karosérií i interiérov - drobné opravy automobilov - príprava vozidla a prevedenie ...

Autoservis. Autoopravna. Osobné a dodávkové vozidlá

Prevádzkujeme ručné umývanie áut nanotechnológií. Samozrejmosťou je pneuservis, rýchloservis a autoservis na vašom vozidle. Predaj pneumatík od renomovaných výrobcov.

Prevádzka internetového obchodu so zameraním na autokľúče, čipy, nástroje na otvorenie automobilov rôznych značiek, dekodéry a OBD diagnostiku.

Sme autopožičovňa v Prahe zaoberajúca sa prevažne prenájmom amerických vozov ako na krátkodobý, tak na dlhodobý prenájom. V súčasnej dobe máme najväčší výber automobiloch Ford Mustang v Prahe. Naším cieľom je stať sa najväčšou autopožičovňa amerických vozidiel v Českej republike. Vyznávame dôveryhodnosť, otvorenosť, spoľahlivosť, ústretovosť, ...

Požičovňa dodávok a mikrobusov Praha 4 V ponuke máme širokú škálu úžitkových vozidiel do 3, 5 tony a mikrobusov, ktoré vám umožnia vyriešiť problém s prepravou osôb, tovaru, vecí alebo nábytku a to na celom území Slovenskej republiky a Europy. Naším dlhodobým cieľom je poskytovanie najlepšieho servisu a zapožičanie kvalitných dodávok za zaujímavé ...