Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

PierPam: - nákladná autodoprava, - čerpacie stanice pohonných hmôt, - LPG stanice, - umývacie linky pre nákladné aj osobné vozidlá, - samoobslužné umývacie boxy, - pneuservis pre osobné aj nákladné vozidlá.

Maloobchod a veľkoobchod - pneumatiky - diskypredaj - protektory Pneuservis - osobné aj nákladné vozidlá a agro stroje poľnohospodárske - pneuservisné práce na najmodernejších strojoch - digitálna vyvažovacia technika - opravy osobných, nákladných a poľnohospodárskych pneumatík a duší - hustenie ...

Spoločnosť Modeka Czech Trade s.r.o. sa zaoberá výrobou a predajom odevov, rukavíc či topánok pre motorkárov a tiež ich príslušenstvo. Sme výhradným zástupcom nemeckej spoločnosti Modeka na území Českej i Slovenskej republiky. V našom širokom sortimente nájdete textilné bundy alebo nohavice v pánskom, dámskom i detskom prevedení: - s ...

Naša spoločnosť ponúka širokú škálu autodielov, autopríslušenstva a doplnkov pre vozidlá značky Škoda. Nájdete však u nás aj sortiment iných značiek, buď skladom, alebo s možnosťou objednania.

Pobočka. Predaj, oprava, servis: - motocykle KTM.

Autoopravovňa - osobné automobily - diagnostika áut na PC - značky Volkswagen VW, Škoda, Audi, Seat.

Autosalón, predaj vozidiel značky Citroën. Autoservis, autoopravovňa, oprava: - vozidlá všetkých značiek. Pneuservis.

Nákladné odťahová služba NONSTOP: - preprava vozidiel po havárii, nepojazdných vozidiel - vyslobodzovaní, parkovanie - odstavenie búraného vozidla. Odťahy nákladných i osobných vozňov. Autodoprava, doprava, preprava: - malých nákladov. Asistenčné služby.

Výroba výstražných trojuholníkov do povinnej výbavy motorových vozidiel. Výroba a predaj homologovaných výstražných trojuholníkov. Výroba plastových, umelohmotných obalov autolekárničiek a lekárničiek.

Maloobchod, predaj: - autodiely, náhradné diely nové aj použité: - na automobily TATRA - všetky typy vozidla - na ostatné nákladné vozidlá - AVIA, LIAZ, Karosa, UDS, domiešavač AM369, žeriavy AD, európske nákladné vozidlá DAF, IVECO, MAN, VOLVO, SCANIA, RENAULT, MERCEDES, prípojné vozidlá PANAV, BSS, KRONE BPW, SAF, SCHMITZ, SCHWARZMULLER.

Spoločnosť VEGA TRUCKS s.r.o. so sídlom v okrese Plzeň sa zaoberá servisom nákladných vozidiel a návesov. Vykonávame napríklad servis návesov a prívesov SCHMITZ, KÖGEL a PANAV vrátane záručných opráv. Súčasťou našej činnosti je aj montáž nemeckého mýtneho systému Toll Collect. Súčasne sa zaoberáme aj výkupom a následným predajom nákladných ...

Renovácia a leštenie laku vozidiel - ideme do hĺbky vrstvy laku. Čistenie a impregnácia kože. Renovácia poškodenej kože. Čistenie interiéru auta suchou aj mokrou cestou.

Autoservis Pneuservis Čistenie automobilov

Autoservis, pneuservis, odťahová služba, autopožičovňa, diagnostika, čistenie interiérov a leštenie karosérií automobilov, autobusov, nákladných vozidiel

Pavel Havlíček sa zameriava na pneuservis osobných a úžitkových vozidiel a opravy pneu vulkanizácií.

Spoločnosť Varroc Lighting Systems, s.r.o. dodáva svetelnú techniku popredným výrobcom automobilov vrátane prémiových značiek.

ESAS AUTO s.r.o. Valašské Meziříčí. Maloobchod, predaj, oprava, servis: - nové automobily (vozidlá) - osobné automobily VOLKSWAGEN, AUDI, ŠKODA a ďalšie svetové značky - špecialista na predaj vozidiel všetkých značiek do dvoch rokov veku - na všetky ojazdené vozidlá záruka min. pol roku. Autobazár, výkup, predaj, bosch car ...