Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Oprava a servis: - osobné, úžitkové a nákladné automobily - nákladné automobily, vleky, prívesy a návesy - dodávkové vozidlá

Ručné umývanie osobných, dodávkových vozidiel aj motocyklov. Výmena autoskiel. Renovácia svetlometov.

MIDAHO, s.r.o. prevádzkuje prenájom a predaj autostanov.

služby: -výkup automobilov -dovoz automobilov -predaj nových vozidiel -servis vozov -ručné umývanie -půjčení náhradného vozidla -odtahová služba.

Marcela Hradová poskytuje službu čistenia interiéru aj exteriéru osobných aj úžitkových áut.

Predaj, e-shop: - nové, repasované turbodúchadlá - vstrekovače, čerpadlá.

Autosalón, predaj, leasing, servis, opravy: - automobily NISSAN. Servis, opravy: - ostatné značky automobilov - výmena oleja CASTROL - nastavenie, kontrola geometrie, brzdy. Umývanie automobilov (umývačka).

Pneuservis, opravy, údržba motorových vozidiel.

Predaj, servis: - autobatérie - motobatérie - batérie pre elektrobicykle - batérie pre invalidné vozíky, stavebné stroje, detská vozidla. - štartovacie káble - nabíjačky akumulátorov - trakčné batérie - batérie do obytných prívesov.

Tomáš Machálek sa špecializuje na prenájom osobných automobilov, minibusov 8+1, dodávok a limuzín. Okamžité pristavenie vozidla, bez zbytočnej administratívy, konečnej ceny, nie sme platcami DPH!

Peter Liška s.r.o. sa zameriava na vnútroštátnu a medzinárodnú prepravu osôb a nákladu do 3 ton a na odťah vozidiel.

Triter solution s.r.o. je spoločnosťou so špecializáciou na leštenie a opravy laku automobilov.

AutoOdry s.r.o. vykonáva komplexné služby automobilistom v oblasti autoservisu, pneuservisu a geometrie, ďalej pravidelnú kalibráciu a revíziu všetkých strojov a aktualizáciu softvérového vybavenia.

Autorizovaný predaj vozidiel Seat, Škoda, Hyundai, VW úžitkové. Finančné služby.

Predaj náhradných dielov na autobusy Karosa.

Cromtryck, s.r.o. je spoločnosť, ktorá dodáva náhradné diely do automobilového priemyslu: - predná mriežka, trnklid, bočné, D-stĺp - náboj kolesa, krúžok na kľúče - hlavica radiacej páky, airbag, dvierka, vyrážacia doska a pod.

Spoločnosť Jiří Veverka sa zaoberá predajom nových aj použitých Alu a plechových diskov, pneumatík a príslušenstva na e-shope primadisky.cz. Predaj, e-shop: - nové aj použité Alu disky - nové aj použité plechové disky - zimné aj letné pneumatiky - príslušenstvo (bezpečnostné matky a skrutky, matice, pokrievky, ventily) - dojazdové ...

Predaj ojazdených vozidiel, výkup všetkých vozidiel na protiúčet, finančné služby, odťahová služba

Predaj nových vozidiel Seat a Honda, motocyklov Honda a ojazdených vozidiel a motocyklov. Servis vozidiel všetkých značiek, autorizovaný servis Seat, Škoda, VW. Finančné služby, odťahová služba.

Martina Michaliková prevádzkuje autoservis, autolakovňu a karosáreň.

J&J, spol. s r.o. je spoločnosť, ktorá Vám sprostredkuje poistenie.

Eshop, predaj: - Autoplachty na mieru - doplnky - plachtové laná, lanká, kovanie.

Pneuservis, oprava, servis: - pneumatiky na osobné, dodávkové, úžitkové, nákladné automobily.

Pneuservis. Nepravidelná autobusová doprava.