Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

JS RACING z.s. sa zaujíma o závodné aktivity a spoločne s týmto prevádzkujú servis pre údržbu vozidiel, ladenie a stavbu závodných a tuningových áut.

Firma MY-AUTO sa zameriava najmä na servis vozidiel značiek BMW, medzi činnosti spoločnosti sa radí aj pneuservis a repas automatických prevodoviek, diferenciálov a rozvodoviek.

Autodielňa LPG Žešov sa zameriava na prestavby motorových vozidiel na pohonné hmoty LPG a CNG. Ako autodielňa sa ale dokáže postarať aj o osobné a úžitkové vozidlá všetkých značiek. Ide napríklad o výmenu olejov, karosárske práce, prípravu na STK, opravy a diagnostiku.

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS sa stará o vozidlá všetkých typov a značiek. Široká škála služieb zahŕňa napríklad opravy bŕzd, podvozkov, výfukov, výmenu skiel, prípravu na STK a výmenu pneu.

Auto Rosi sa zameriava na servis a opravy motorových vozidiel. Medzi činnosti spoločnosti sa radí autodiagnostika, pneuservis, servis brzdových a výfukových systémov, opravy podvozkov, výmena olejov a filtrov, geometria náprav a mnoho ďalšieho.

Auto-motoservis M&M sa zameriava na osobné a úžitkové vozidlá všetkých značiek a tiež na motocykle. Služby, ktoré spoločnosť poskytuje, zahŕňajú servis, opravy, výmeny olejov, brzdových doštičiek a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť TriTec good choice s.r.o sa postará o vozidlá všetkých značiek so svojou širokou škálou služieb, ktoré zahŕňajú servis, výmenu pneu, starostlivosť o klimatizáciu, prípravu na STK, geometriu náprav a svetiel. Spoločne s vyššie uvedenými službami je tiež možnosť zakúpiť si autodoplnky a nechať si ich namontovať. Pokiaľ už vozidlo ...

Spoločnosť Matějka motors s.r.o. je autorizovaným servisom vozidiel značiek Jaguar a Land Rover. U týchto vozidiel je poskytovaný záručný aj pozáručný servis. Spoločnosť sa tiež venuje opravám vozidiel klasických značiek a predajom nových vozidiel.

Spoločnosť TrebCars vykonáva kompletný servis vozidiel všetkých značiek a je schopná pripraviť vozidlo na STK. Medzi činnosti spoločnosti sa tiež radí výmena a montáž pneu, výmena autoskiel, klampiarske práce, diagnostika a plnenie klimatizácií.

Kamil Padalík sa postará o údržbu a opravy Vašich vozidiel, súčasne vykonáva mechanické práce ako je oprava motorov, prevodoviek a ďalšie s tým súvisiace činnosti. Spoločnosť si poradí aj s karosárskymi prácami a diagnostikou na vozidlách všetkých značiek. Prevádzkareň AUTO MOTO SERVIS sa nachádza v bývalom areáli JRD pri ulici Lednická, 690 06 ...

KBK Company s.r.o. prevádzkuje autoservis a zameriava sa na mechanické a karosárske práce, prípravu vozidiel na STK a predáva náhradné diely.

Autoservis, pneuservis. Služby. - výmena oleja v automatickej prevodovke - kalibrácia kamier, radarov, lidatov - pokročilá diagnostika - pneuservis - 3D Laserové vyvažovanie - TPMS - programovanie, Výmena senzorov v pneu - výmena autoskiel - STK Prehliadky vozidiel - sezónne aj pred nákupom vozidla.

Veľkoobchod: - autosklá - bezplatná výmena z poistenia - autodiely - ťažné zariadenia vrátane montáže. Maloobchod: - všetky náhradné diely na osobné autá všetkých značiek.

Rodinná firma od roku 1991 - činnosť: -nákup, predaj-nákladné automobily, poľnohospodárske stroje, stavebná a dopravná technika. Penzión priamo na cyklotrase, s uzavretým parkoviskom. -izby 2 a 3 lôžkové s vlastným sociálnym zariadením, TV, bar -1 osoba noc 320, -Sk -1 osoba v samostatnej izbe 600,-Sk -raňajky 60, -Sk, dieťa 40, -Sk, ...

Opravy osobných a úžitkových vozidiel.

EMISIA Olomoucká s.r.o. vykonáva technické kontroly a meranie emisií pre zážihové, spaľovacie, CNG a LPG motory.

Náš autoservis je tu pre Vás už od roku 1991. Hlavnou činnosťou je kompletný servis všetkých značiek osobných a úžitkových automobilov. Ďalej potom predaj náhradných dielov a pneumatík. Našim zákazníkom ponúkame aj služby pneuservisu a možnosť uskladnenia pneumatík. Máte motocykel? Potom sa na nás môžete tiež obrátiť. Opravujeme všetky ...

BENEFIT.tec s.r.o. sa zameriava na hostinskú činnosť a opravy cestných vozidiel.

INŠTITUT STRATEGICKEJ POMOCI, a.s. sa zameriava na sprostredkovanie poistenia a poradenskú činnosť.

Jiří Knecht sa zameriava na nákup, predaj a prenájom motorových vozidiel.

Firma PNEUSERVIS - Josef Kajgr so sídlom v okrese České Budějovice ponúka už od roku 1992 komplexné služby pneuservisu. V rámci našich služieb realizujeme kompletnú montáž a demontáž pneumatík všetkých typov, opravy pneumatík, bezplatnú likvidáciu pneu (pri zakúpení nových pneu u nás) a taktiež zabezpečujeme maloobchodný a veľkoobchodný predaj ...

Spoločnosť KORAL s.r.o. v Tišnov sa zameriava na výrobu a dodávku materiálov pre výstuže, živice a gelcoat. Dodávajú kompozitné profily a výrobky pre široké spektrum aplikácií. Firma prevádzkuje STK a stanicu meraní emisií. Poskytujú ubytovanie v penzióne AK KORAL. Materiály na výrobu kompozitov. - živica: nenasýtené polyesterové, ...

Zaoberáme sa komplexnými opravami a servisom osobných aj úžitkových automobilov. Súčasne ponúkame aj čistenie interiérov a exteriérov vozidiel. V rámci ponúkaných služieb zaisťujeme napr. klampiarske práce, lakovanie karosérií, servisné prehliadky a diagnostiku vozidiel. Špecializujeme sa aj na predaj náhradných dielov a ponúkame výmenu a ...