Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Dopravné zdravotné služby: - sanitná doprava - preprava pacientov pre Nový Jičín, Frenštát pod Radhošťom, Bielovec. Autoservis, autooprava, servis, oprava: - automobily.všetky značky, servis BOSCH Predaj: - motocykle.

Profesionálny závodný tím. Stavba, príprava: - závodných vozňov. Kompletné zaisťovanie závodného programu pre klientov.

Lenka Pokorná prevádzkuje autoškolu so zameraním na pomoc pri získavaní vodičského oprávnenia skupiny B.

Mgr. Jan Štětka sa zameriava na čistenie vozidla extračnou metódou, dezinfekciou ozónom a čistenie a tepovanie interiéru vrátane kožených poťahov.

CENTRUM 13 s.r.o. sa zameriava na opravy a servis úžitkových osobných vozidiel, ich umývanie, údržbu a čistenie. Spoločnosť si tiež poradí s dovozom vozidiel zo zahraničia.

Jiří Roupec sa zameriava na servis a opravy motorových vozidiel, mechanické a karosárske práce, výmenu skiel, prípravu vozidiel na STK a mnoho ďalšieho.

Zdeněk Křížek sa zameriava na opravy motorových vozidiel a vykonáva geometriu kolies. Postará sa aj o skoro, oleje, klimatizáciu a mnoho ďalšieho.

Autoslužby.sk s.r.o. sa zameriava na servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek, pneuservis, výmenu kvapalín, diagnostiku, opravu motorov a mnoho ďalšieho.

Martin Vacek sa zameriava na dovoz ojazdených, úžitkových a osobných vozidiel, odťahovú službu a zabezpečenie STK vr. meranie emisií.

VYPOS nákladné prívesy: - široký sortiment nákladných prívesov a prívesných vozíkov - nápravy, prípojné kĺby a pri brzdených prívesných vozíkoch nájazdové brzdy a brzdové systémy dodávajú renomované firmy AL-KO Kober a KNOTT. - požičovňa brzdených aj nebrzdených prívesov - predaj náhradných dielov na e-shope

René MOTO s.r.o. sa zameriava na servis motocyklov a štvorkoliek. Ďalšou činnosťou spoločnosti je predaj motocyklov, náhradných dielov, doplnkov a oblečenia.

AUTOSERVIS NEMEC s.r.o. sa zameriava na servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek, vykonáva diagnostiku, geometriu kolies, prípravu na STK, plnenie klimatike a mnoho ďalšieho.

Autotrio Vícha s.r.o. sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek. Spoločnosť vykonáva mechanické, karosárske a lakovnícke práce, opravy a výmeny skiel, servis klimatizácií, pneuservis, diagnostiku a mnoho ďalšieho.

PNEUMONT Křižanov s.r.o. sa zameriava na pneuservis a predaj pneumatík pre osobné, nákladné, poľnohospodárske, lesnícke a ďalšie vozidlá.

Auto HMK s.r.o. sa zameriava na geometriu kolies, renováciu svetlometov, servis a doplňovanie klimatizácie, pneuservis, opravy áut a diagnostiku.

M.S. CAR sa zameriava na ťažné zariadenia, alarmy, majákovú techniku, náhradné diely, xenóny a parkovacie systémy.

Aleš Žigmund poskytuje služby pre osobné vozidlá a dodávky všetkých značiek, zameriava sa na servis, opravy a výmenu pneu.

Spoločnosť Car Mechanic Guys s.r.o. sa zameriava na servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek, pneuservis, renováciu laku, keramickú ochranu, renováciu svetiel, čistenie interiéru a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Znojemská 2380/82, 586 01 Jihlava

Spoločnosť HUSTÁK servisný, s.r.o. prevádzkuje autoservis pre osobné vozidlá všetkých značiek, dodávky, autobusy aj nákladné vozidlá. Zameriava sa na výmenu olejov, brzdových doštičiek, geometriu kolies, pneuservis a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť OBŮRKA s.r.o., prevádzkuje autoservis, predáva náhradné diely, zameriava sa na montáž ťažných zariadení, pneuservis, autoelektroniku a mnoho ďalšieho.

AUTO - FUEL s.r.o. sa zameriava na servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek a typov. Medzi činnosti spoločnosti sa radí servis vozidiel, výmena brzdových doštičiek, pneuservis, výmena skiel, výmena olejov a zaistenie klampiarskych a lakovníckych prác. Prevádzkareň: Chrudichrómska 22, 680 01 Boskovice

PMK Autoservis-Pneuservis Letovice sa postará o mechanické a karosárske práce, prezutie a defekty kolies, prípravu a sprostredkovanie STK a mnoho ďalšieho.

Luboš Prokop prevádzkuje autoservis a pneuservis. Zameriava sa na mechanické a elektrikárske práce, postará sa o výmenu olejov, servisné prehliadky, prezutie pneumatík a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť UNI LINE 3000 s.r.o. sa zameriava na opravy vozidiel, diagnostiku, geometriu kolies, pneuservis, výmenu skiel, lakovnícke a mechanické práce, servis klimatizácie a mnoho ďalšieho.

AUTOSERVIS ZÁDRAPA s.r.o. sa zameriava na opravy vozidiel, údržbu klimatizácií, výmenu pneu, geometriu kolies, výmenu olejov, diagnostiku a mnoho ďalšieho. Adresa prevádzky: Sládkova 3245/38, 702 00 Ostrava