Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Spoločnosť BEST PNEU s.r.o. sa zameriava na opravy vozidiel, výmenu pneumatík, geometriu kolies a na ručné umývanie a čistenie.

Motorik Servis s.r.o. sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel, výmenu pneu, čelných skiel, olejov a mnoho ďalšieho.

FORWARDY finančné poradenstvo s.r.o. sa špecializuje na poistenie domov a domácností, áut a motocyklov, podnikateľov, životné poistenie, poistenie zodpovednosti za škody spôsobené zamestnávateľmi av bežnom občianskom živote a na cestovné poistenie.

Spoločnosť SPEDIRENT s.r.o. sa špecializuje na dlhodobý prenájom nákladných vozidiel rôznych veľkostí a značiek.

Spoločnosť Vintage - Replica, s.r.o. sa zameriava na výrobu náhradných dielov na motocykle, predáva stúpačky, rukoväte, svetlá, páčky a mnoho ďalšieho.

Požičovňa, prenájom: - karavany, obytné vozidlá - mikrobusy, minibusy - prívesné vozíky - strešné boxy, strešné nosiče. Osobná preprava: - odvoz, prevoz osôb. Expresná preprava zásielok po celej SR a EÚ.

Henrich Baran sa zameriava na servis, opravy a diagnostiku štvorkoliek a motocyklov.

Spoločnosť Toman Motors s.r.o. sa zaoberá predajom a dovozom unikátnych historických a zánovných investičných vozidiel z USA a Kanady. Dovoz a predaj vozidiel značiek Mustang, Corvette, Ford, Dodge, Camaro. Môžeme vám z USA doviezť na prianie aj vami vybrané vozidlo, a to ako veterána (vek vozidla 30 rokov a viac), tak aj zánovné vozidlo (do ...

Autolakovňa, karosáreň: -opravy zárezov po krúpach bez lakovania. Komplexné vybavenie škôd z havarijného aj zákonného poistenia. Dovoz automobilov z EÚ.

Motocentrum. Motobazár. Oprava, servis, motoservis, bazár, komisionálny predaj, výkup: -motocykly, motorky. maloobchod: -nové, použité moto novinky.

Spoločnosť JP Final sa špecializuje na predaj motorových olejov pre nákladné a osobné vozidlá, poľnohospodársku techniku a priemysel a pneuservis. Medzi sortiment spoločnosti sa radí aj autobatérie, autokozmetika a voda do ostrekovačov.

Petr Valík sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel.

Spoločnosť Doprava a mechanizácia, a.s. vznikla v roku 1992. Ponúka práce v stavebníctve spojené s prepravou materiálov a zemín, na zemné práce, prepravy a uloženie betónových zmesí, práce pre autožeriavy, stavebné vežové žeriavy, cestné valce, kompresory vrátane pneumatických kladív, dielenské zázemie na opravy týchto prostriedkov a sklady ...

Firma Elektro - kovo Štola s.r.o. opravuje asynchrónne elektrické motory (trojfázové, s kotvou, kužeľové), ventilátory, ale aj čerpadlá (kalové, ponorné, na odpadové vody), miešadlá. Pôsobíme v južných Čechách. Ponúkame aj expresné opravy elektrických a mechanických častí (výmena ložísk, opravy štítov, opravy alebo výroba hriadeľov, vyvažovanie ...

Prevádzka autobazáru v Šternberku. Výkup a predaj osobných, úžitkových vozidiel. Dojednanie povinného, havarijného poistenia a financovania kúpy automobilu.

Dopravné zdravotné služby: - sanitná doprava - preprava pacientov pre Nový Jičín, Frenštát pod Radhošťom, Bielovec. Autoservis, autooprava, servis, oprava: - automobily.všetky značky, servis BOSCH Predaj: - motocykle.

Profesionálny závodný tím. Stavba, príprava: - závodných vozňov. Kompletné zaisťovanie závodného programu pre klientov.

Lenka Pokorná prevádzkuje autoškolu so zameraním na pomoc pri získavaní vodičského oprávnenia skupiny B.

Mgr. Jan Štětka sa zameriava na čistenie vozidla extračnou metódou, dezinfekciou ozónom a čistenie a tepovanie interiéru vrátane kožených poťahov.

CENTRUM 13 s.r.o. sa zameriava na opravy a servis úžitkových osobných vozidiel, ich umývanie, údržbu a čistenie. Spoločnosť si tiež poradí s dovozom vozidiel zo zahraničia.

Jiří Roupec sa zameriava na servis a opravy motorových vozidiel, mechanické a karosárske práce, výmenu skiel, prípravu vozidiel na STK a mnoho ďalšieho.

Zdeněk Křížek sa zameriava na opravy motorových vozidiel a vykonáva geometriu kolies. Postará sa aj o skoro, oleje, klimatizáciu a mnoho ďalšieho.

Autoslužby.sk s.r.o. sa zameriava na servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek, pneuservis, výmenu kvapalín, diagnostiku, opravu motorov a mnoho ďalšieho.