Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Čo je súčasťou ponuky pre firmy? - Pravidelná starostlivosť o vozový park - Výrazné množstevné zľavy na materiál i prácu - Pre stálych klientov prvý deň zapožičanie náhradného auta zdarma - Certifikovaný autoservis aj pre nové vozidlá - kompletné pneuservis. - Lakovanie osobných i úžitkových vozidiel a karosárske práce - Príprava vozidla ...

Služby: - autoservis, autoopravovňa - pneuservis - autopožičovňa - autobazár - predaj náhradných dielov

Predaj, maloobchod: - pneumatiky aj na nákladné vozidlá - alukola - disky. Pneuservis.

Naša spoločnosť Autosko Wincar, s.r.o. so sídlom v Brne ponúka svojim zákazníkom komplexné presklenia automobilových skiel automobilov Škoda Octavia a Fabia a WV Passat. Ďalej ponúkame tiež výmenu autoskiel. Zaistíme Vám komunikáciu s poisťovňou a pri poistení autosklá máte jeho výmenu zadarmo. Pred každým přesklením prejde Vaše auto autoumyvárne. ...

Veľkoobchod, predaj: -Nástroje, ručné náradie -Elektrické náradie -Čističe prostriedky -priemyselné spreje INTERNOVA® -lepidla -tmely -Autokozmetika. Cyklo-americká značka kosmetiy a drogérie, chémie.

Predaj olejov, stieračov, batérie, brzdové doštičky a kotúče, autochémia a iné doplnky. Náhradné diely na všetky typy áut na dopyt za skvelé ceny!!! Prehľadný e-shop, seriózne jednanie, mesačné akcie, doprava pri odbere nad 3500 Kč zadarmo.

Spoločnosť AUTO DOLI s.r.o. je špecializovaný autoservis Mercedes - Benz.

Autocentrum. Autoservis. Oprava Odťahovka. Odťahové služby. Ručné umývanie. Autobazár. Pneuservis.

Spoločnosť BEST PNEU s.r.o. sa zameriava na opravy vozidiel, výmenu pneumatík, geometriu kolies a na ručné umývanie a čistenie.

Motorik Servis s.r.o. sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel, výmenu pneu, čelných skiel, olejov a mnoho ďalšieho.

FORWARDY finančné poradenstvo s.r.o. sa špecializuje na poistenie domov a domácností, áut a motocyklov, podnikateľov, životné poistenie, poistenie zodpovednosti za škody spôsobené zamestnávateľmi av bežnom občianskom živote a na cestovné poistenie.

Spoločnosť SPEDIRENT s.r.o. sa špecializuje na dlhodobý prenájom nákladných vozidiel rôznych veľkostí a značiek.

Spoločnosť Vintage - Replica, s.r.o. sa zameriava na výrobu náhradných dielov na motocykle, predáva stúpačky, rukoväte, svetlá, páčky a mnoho ďalšieho.

Požičovňa, prenájom: - karavany, obytné vozidlá - mikrobusy, minibusy - prívesné vozíky - strešné boxy, strešné nosiče. Osobná preprava: - odvoz, prevoz osôb. Expresná preprava zásielok po celej SR a EÚ.

Henrich Baran sa zameriava na servis, opravy a diagnostiku štvorkoliek a motocyklov.

Spoločnosť Toman Motors s.r.o. sa zaoberá predajom a dovozom unikátnych historických a zánovných investičných vozidiel z USA a Kanady. Dovoz a predaj vozidiel značiek Mustang, Corvette, Ford, Dodge, Camaro. Môžeme vám z USA doviezť na prianie aj vami vybrané vozidlo, a to ako veterána (vek vozidla 30 rokov a viac), tak aj zánovné vozidlo (do ...

Autolakovňa, karosáreň: -opravy zárezov po krúpach bez lakovania. Komplexné vybavenie škôd z havarijného aj zákonného poistenia. Dovoz automobilov z EÚ.

Motocentrum. Motobazár. Oprava, servis, motoservis, bazár, komisionálny predaj, výkup: -motocykly, motorky. maloobchod: -nové, použité moto novinky.

Spoločnosť JP Final sa špecializuje na predaj motorových olejov pre nákladné a osobné vozidlá, poľnohospodársku techniku a priemysel a pneuservis. Medzi sortiment spoločnosti sa radí aj autobatérie, autokozmetika a voda do ostrekovačov.

Petr Valík sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel.

Spoločnosť Doprava a mechanizácia, a.s. vznikla v roku 1992. Ponúka práce v stavebníctve spojené s prepravou materiálov a zemín, na zemné práce, prepravy a uloženie betónových zmesí, práce pre autožeriavy, stavebné vežové žeriavy, cestné valce, kompresory vrátane pneumatických kladív, dielenské zázemie na opravy týchto prostriedkov a sklady ...

Firma Elektro - kovo Štola s.r.o. opravuje asynchrónne elektrické motory (trojfázové, s kotvou, kužeľové), ventilátory, ale aj čerpadlá (kalové, ponorné, na odpadové vody), miešadlá. Pôsobíme v južných Čechách. Ponúkame aj expresné opravy elektrických a mechanických častí (výmena ložísk, opravy štítov, opravy alebo výroba hriadeľov, vyvažovanie ...

Prevádzka autobazáru v Šternberku. Výkup a predaj osobných, úžitkových vozidiel. Dojednanie povinného, havarijného poistenia a financovania kúpy automobilu.