Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Autoservis. Oprava: -osobné aj úžitkové vozidlá všetkých značiek BEZ OBJEDNANIA do 24 hodín -opravy motorov -výmeny rozvodných remeňov, výfukov -príprava na STK* -dodávky ND** v zastúpení firmy ELIT do 6 hodín -kompletná diagnostika a inšpekčná prehliadky celého vozidla u všetkých druhov značiek. -opravy a plnenie ...

AUTO AMBROS s.r.o. sa zameriava na servis vozidiel, klimatizáciou, diagnostiku, geometriu kolies a predáva náhradné diely.

Spoločnosť 1a autoservis s.r.o. sa zameriava na kontroly vozidiel, brzdovej sústavy, vykonáva servis klimatizácií, výmenu skiel, diagnostiku a ďalšie činnosti.

HOKRmotors s.r.o. sa zameriava na servis, opravy a kontroly automobilov rôznych značiek, výmenu prevádzkových kvapalín, na diagnostiku a výmenu pneumatík.

Spoločnosť Šerý AUTO sa zameriava na opravu vozidiel, výkup havarovaných vozidiel, predaj náhradných dielov a predaj a požičiavanie automobilov.

Autocentrum. Autorizovaný predaj vozov ŠKODA a HYUNDAI. Odťahová služba NON-STOP: 604 607 603

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštepný závod zahraničnej právnickej osoby, ktorá sa zameriava na diagnostiku a elektronické systémy nákladných vozidiel a autobusov.

AUTOPRESTO.SK s.r.o. sa zameriava na karosárske, lakovnícke a servisné práce, dovoz a predaj automobilov, náhradných dielov a pneumatík a vykonáva odťah vozidiel.

SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS s.r.o. sa zameriava na servis vozidiel, montáž tachografov, kúrenie, predáva oleje a prevádzkové kvapaliny.

AutoServis Karlík s.r.o. sa zameriava na servis vozidiel rôznych značiek, dekarbonizáciu motorov, chiptuning a čistenie DPF filtrov.

ADOCAR s.r.o. sa špecializuje na opravy a servis osobných, dodávkových a nákladných vozidiel, na poradenskú činnosť a zaisťuje medzinárodnú i vnútroštátnu nákladnú prepravu.

Moped Auto s.r.o. sa zameriava na predaj, výkup a dovoz Moped Aut rôznych značiek. Ide o štvorkolky, ktorých hmotnosť nesmie presiahnuť 350 kg pre vodičov od 15 rokov.

WORK IN EUROPE s.r.o. sa zameriava na servis osobných, nákladných a smetiarskych vozidiel a na zaistenie a prevedenie STK.

Autoservis OC MAX sa zameriava na mechanické opravy úžitkových vozidiel, plnenie, opravy a montáž klimatizácií, diagnostiku vozidiel a na zaistenie STK.

Autosklo Maja sa zameriava na predaj, montáž a výmenu autoskiel, plnenie, čistenie a opravy klimatizácií a výmenu pneumatík.

CARMEDIC s.r.o. sa zameriava na opravy cestných vozidiel, diagnostiku, servis klimatizácií, klampiarske a lakovnícke práce a na prípravu a zabezpečenie STK.

STK-stanica technickej kontroly. Služby: Technické prehliadky osobných, nákladných a prívesných vozidiel, motocyklov a traktorov. Dovozy, stavby a prestavby vozidiel Meranie emisií motorov s palivom: benzín, nafta, LPG pri vozidlách do 3 500 kg. Predaj Ekologických plakiet SRN

maloobchod: - jazdné, horská, trekingové a cestné bicykle - horské bicykle OLPRAN, AMULET, FORT, AUTHOR - detské bicykle, trojkolky, kolobežky, bicykle s pomocným motorčekom - náhradné diely a doplnky Všetky opravy, záručný aj pozáručný servis.

Spoločnosť CARFLOW s.r.o. je autoservis v Olomouci zameriavajúci sa na všetky značky áut a dodávok. Pri vozidlách vykonáva údržbu, opravy a prehliadky, vymieňa oleje, kontroluje brzdy, prechádza diagnostiku a pozornosť venuje aj klimatizácii.

Autoservis Oščádal sa postara o osobné a úžitkové vozidlá, o ich servis, opravy, výmenu olejov, skiel, prípravu na STK, klimatizáciu, montáž ťažných zariadení a sezónne prehliadky vozidiel všetkých druhov a značiek.

Autobazár, sprostredkovanie lízingu formou úverov, ojazdených vozidiel a motocyklov.

Poslaním občianskeho združenia je poskytnúť radu zraneným a ich rodinným príslušníkom, ako sa vyrovnať s následkami úrazu a získať zodpovedajúce odškodnenie za úraz.

Poslaním občianskeho združenia je poskytnúť radu zraneným a ich rodinným príslušníkom, ako sa vyrovnať s následkami úrazu a získať zodpovedajúce odškodnenie za úraz.