Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Meranie emisií, emisie, prevádzka autoservisu, vykonávanie diagnostickej práce. Predaj náhradné diely, plnenie klimatizácií. Stanice technickej kontroly cestných vozidiel pre kategórie vozidiel: -Osobných automobilov a autobusov: M1, M2, M3 -nákladných automobilov: N1, N2, N3 -motocyklov: LA, LB, LC, LD, LE -prípojných vozíkov, návesov ...

Som upratovacia firma špecializujúca sa na profesionálne čistenie čalúneného nábytku, sedacích súprav, kobercov a čalúnených častí interiérov vozidiel. Ďalej sa zameriavam na upratovanie rodinných domov a bytov, bytových domov a firemných priestorov. Upratovanie vykonávame ako jednorazovo tak aj pravidelne.

služby: - čistenie DPF / FAP filtrov na počkanie - vedie k obnoveniu až 99% kapacity filtra. - čistenie katalyzátorov.

Rodinná firma Autoškola Zatloukal pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1992. Za túto dobu sme vyškolili tisíce úspešných absolventov najrôznejších kurzov. Našim žiakom ponúkam možnosť získať vodičské oprávnenie skupiny B. Uchádzač o vodičské oprávnenie sk. B musí byť zdravotne spôsobilý a dosahovať vekové hranice min. 18 rokov. Ďalej tiež ...

autoservis: - karosárske práce - elektrikárske práce - mechanické práce - diagnostika - servis klimatizácií Dodávateľsky zabezpečujeme: - lakovacie práce - výmena čelných skiel - príprava a realizácia STK - meranie emisií - odťah vozidla Pneuservis: - prezúvanie vozidiel - uskladnenie pneu

PREVÁDZKOVATEĽ ZNAČKY CAMELO. Polepy áut, starostlivosť o vozidlo, tónovanie skiel, okenné fólie, reklama a tlač.

Ponúkame polepy áut, starostlivosť o vozidlo, tónovanie skiel, okenné fólie, reklama a tlač, design.

Autoservis. Oprava: -osobné aj úžitkové vozidlá všetkých značiek BEZ OBJEDNANIA do 24 hodín -opravy motorov -výmeny rozvodných remeňov, výfukov -príprava na STK* -dodávky ND** v zastúpení firmy ELIT do 6 hodín -kompletná diagnostika a inšpekčná prehliadky celého vozidla u všetkých druhov značiek. -opravy a plnenie ...

AUTO AMBROS s.r.o. sa zameriava na servis vozidiel, klimatizáciou, diagnostiku, geometriu kolies a predáva náhradné diely.

Spoločnosť 1a autoservis s.r.o. sa zameriava na kontroly vozidiel, brzdovej sústavy, vykonáva servis klimatizácií, výmenu skiel, diagnostiku a ďalšie činnosti.

HOKRmotors s.r.o. sa zameriava na servis, opravy a kontroly automobilov rôznych značiek, výmenu prevádzkových kvapalín, na diagnostiku a výmenu pneumatík.

Spoločnosť Šerý AUTO sa zameriava na opravu vozidiel, výkup havarovaných vozidiel, predaj náhradných dielov a predaj a požičiavanie automobilov.

Autocentrum. Autorizovaný predaj vozov ŠKODA a HYUNDAI. Odťahová služba NON-STOP: 604 607 603

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštepný závod zahraničnej právnickej osoby, ktorá sa zameriava na diagnostiku a elektronické systémy nákladných vozidiel a autobusov.

AUTOPRESTO.SK s.r.o. sa zameriava na karosárske, lakovnícke a servisné práce, dovoz a predaj automobilov, náhradných dielov a pneumatík a vykonáva odťah vozidiel.

SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS s.r.o. sa zameriava na servis vozidiel, montáž tachografov, kúrenie, predáva oleje a prevádzkové kvapaliny.

AutoServis Karlík s.r.o. sa zameriava na servis vozidiel rôznych značiek, dekarbonizáciu motorov, chiptuning a čistenie DPF filtrov.

ADOCAR s.r.o. sa špecializuje na opravy a servis osobných, dodávkových a nákladných vozidiel, na poradenskú činnosť a zaisťuje medzinárodnú i vnútroštátnu nákladnú prepravu.

Moped Auto s.r.o. sa zameriava na predaj, výkup a dovoz Moped Aut rôznych značiek. Ide o štvorkolky, ktorých hmotnosť nesmie presiahnuť 350 kg pre vodičov od 15 rokov.

WORK IN EUROPE s.r.o. sa zameriava na servis osobných, nákladných a smetiarskych vozidiel a na zaistenie a prevedenie STK.

Autoservis OC MAX sa zameriava na mechanické opravy úžitkových vozidiel, plnenie, opravy a montáž klimatizácií, diagnostiku vozidiel a na zaistenie STK.

Autosklo Maja sa zameriava na predaj, montáž a výmenu autoskiel, plnenie, čistenie a opravy klimatizácií a výmenu pneumatík.

CARMEDIC s.r.o. sa zameriava na opravy cestných vozidiel, diagnostiku, servis klimatizácií, klampiarske a lakovnícke práce a na prípravu a zabezpečenie STK.